Onze Missie


Promoten

Wij zijn gepassioneerd door Positieve Psychologie en zijn ervan overtuigd dat het jouw leven kan veranderen. We plaatsen deze wetenschap in de schijnwerpers met voordrachten en artikels.

Coachen

Wij verhogen de positiviteit in jouw leven. Ben je op zoek naar Positieve Psychologie Coaching? BOOST is jouw gids op de weg naar meer positiviteit.

Trainen

Wij leveren gevalideerde tools voor onderwijzend personeel, HR-professionals en therapeuten om positiviteit te doen toenemen in jouw organisaties en in het leven van jouw cliënten.

Onze Missie: Promoten, Coachen, Trainen.Boost

Waarom BOOST?

BOOST combineert de bevindingen van twee onderzoeksdomeinen tot een unieke methode om positiviteit te verhogen.

Geïnspireerd door de methodologie voorgesteld door Steve De Shazer in 1978: Solution Focused Brief Therapy, leveren we efficiënte interventies. Door de focus te leggen op wat goed gaat in plaats van slecht, verantwoordelijkheid bij cliënten te leggen in plaats van bij de omstandigheden en de nadruk te leggen op het heden en de toekomst in plaats van het verleden, construeerde De Shazer inspirerende therapeutische sessies.

Hoewel dit origineel een psychotherapeutische aanpak was combineren wij de methodologie van De Shazer met de meer recent ontwikkelde Positieve Psychologie van Martin Seligman. Seligman stelt dat psychologie meer moest doen dan het wegnemen van psychisch lijden. Psychologie moet volgens hem welbevinden verhogen door talenten, positieve emoties en geluk te bestuderen. BOOST combineert deze twee onderzoeksdomeinen om de wetenschap van het geluk voor jou te laten werken.

Ben je op zoek naar individuele Coaching of ben je onderwijzer, HR-professional of therapeut op zoek naar inspiratie? BOOST is jouw partner op het pad naar positiviteit. Door kortstondige interventies en trainingssessies verhogen wij de positiviteit in je leven en organisatie op een efficiënte, gevalideerde manier.

Contacteer ons NU!

Wil je meer weten over hoe BOOST een op maat gemaakte training voor je organisatie of een solution-focused coaching voor jou kan organiseren? Contacteer ons en we tonen je hoe positiviteit voor jou kan werken!

Wat kunnen we voor jou doen?

Je bent geïnteresseerd in Positieve Psychologie: Bezoek onze blog! We posten wekelijks updates over de klassiekers, de nieuwste ontwikkelingen en inspirerende verhalen uit de Positieve Psychologie.

Je bent op zoek naar een Coach: Of je nu een specifiek doel wil bereiken of je wil gewoonweg de algemene positiviteit in je leven verhogen, het team van BOOST is klaar om jouw gids onderweg te zijn. Met onze solution-focused aanpak gaan we op zoek naar wat voor jou werkt. Door specifieke vragen te stellen over je talenten en waarden, bieden we je een kant en klaar actieplan om jouw doelen te verwezenlijken in slechts enkele sessies!

Je bent een leerkracht, HR-professional of Therapeut: BOOST biedt trainingen aan waarin je leert hoe de bevindingen in positieve psychologie toegepast kunnen worden in jouw organisatie of voor jouw cliënten. Onze solution-focused aanpak stelt ons in staat om op maat gemaakte trainingen aan te bieden. Door de tijd te nemen om de waarden en identiteit van jou en je organisatie te leren kennen zijn onze trainingen efficiënt en to the point. Positief Onderwijs, Talenten gebruiken om productiviteit te verhogen en Positieve Intervisiegesprekken zijn slechts enkele voorbeelden van BOOST trainingen.