Positive Coaching

Wil je de Positieve Emoties in je leven versterken? Wil je leren hoe je ondersteunende en liefdevolle Relaties opbouwt? Wil je Doelen en Passies in je job herontdekken door je Persoonlijke Sterktes te gebruiken? Wil je intenser genieten van de mooie momenten in het leven en leren de kleine dingen te appreciëren? Dan is BOOST Coaching perfect voor jou. Gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde studies in de Positieve Psychologie tonen we jou hoe je je talenten kan gebruiken om het verschil te maken. Boost Coaching is Solution-Focused. We geloven in jouw sterkte en talent om zelf aan de slag te gaan. Geen eindeloze coaching trajecten! 5 tot 8 sessies waar wij jou de tools leveren voor een positiever leven!

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Keuzes maken

In de verschillende fases in het leven worden we uitgedaagd om keuzes te maken. Het begint al bij het maken van de juiste studiekeuze wanneer je in de middelbare school zit: Verder studeren? Universiteit of hoge school? Een vaste job? Of toch maar eerst die wereldreis? Wat zal je echt gelukkig maken?
En waar ga je werken? Ga je voor die job kort bij huis of toch maar diegene waar meer kansen zijn om door te groeien naar een leidinggevende functie… En wat met je relatie?
Op verschillende momenten in je leven moet je soms zeer moeilijke keuzes maken. Het is dan ook zeer belangrijk om op zo’n kantelmoment goed te bezinnen en al je mogelijkheden op een rustige manier te verkennen. Misschien wel met de hulp van een neutrale buitenstaander die je kan helpen om van op een afstand te kijken naar de verschillende opties. Bij BOOST bekijken we je opties vanuit de positieve psychologie. Wat zijn je dieperliggende waarden? Wat zijn je talenten? Wat maakt jou gelukkig? Door deze oefening te maken krijg je meer inzicht en kan je op een authentieke manier keuzes maken waar je achter staat…

Jouw volle potentieel

Elke dag opnieuw de energie vinden om er ten volle voor te gaan is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Iedereen kent wel momenten van twijfel. Periodes dat het allemaal wat minder lijkt te gaan. Je werk, je relatie, je hobby’s het wordt allemaal een beetje sleur. Het lijkt wel alsof je maar op 70 % leeft en niet je volle potentieel bereikt.
“Is dit alles wat er is?” het antwoord is duidelijk: Neen! Dankzij positieve psychologie kan je meer van je talenten inzetten, meer uit je relatie halen, meer genieten van en met je vrienden, je kinderen, je partner. Betekenisvol leven voor je zelf en voor anderen.
Vaak is het maar een kwestie van de knop om te draaien, of even op de pauzetoets te drukken en te kijken naar jezelf. Een spiegel voor houden. Het kan helpen als er iemand met je mee kijkt, zijn objectieve mening geeft die je helpt om te reflecteren. Bij BOOST gebruiken we wetenschappelijk onderbouwde interventies om samen op zoek te gaan naar de manier om je open te laten bloeien tot je volle potentieel. We leren je hoe je terug kan genieten van de kleine dingen van elke dag.

En nog zoveel meer

Geluk is maakbaar en voor iedereen anders. Daarom zijn er ook zoveel vragen als er mensen zijn.
Blijf niet zitten met vragen die je beperken maar kom langs bij BOOST, voor ons is geen enkele vraag te gek….

 

Gratis Intake Gesprek

Voor een beperkte periode biedt BOOST je eerste sessie GRATIS aan. Ontdek hoe BOOST Coaching jou kan helpen om meer positiviteit in je leven te vinden.

Klik om een Gratis Sessie vast te leggen


Onze Coaching Paketten

Basic

In ons Basic pakket krijg je 5 sessies rond de 5 domeinen van positieve psychologie. We gaan dieper in op jouw vragen en kijken welke tools je kan inzetten om je doelen te bereiken. Kostprijs per sessie 50€.

Breakthrough

In het Breakthrough pakket bieden we 8 sessies aan. Naast de 5 sessie uit het Basic pakket gaan we daarnaast dieper in op jouw onderliggende motivaties en waarden. Kostprijs per sessie 45€.

Nog vragen? Contacteer ons voor meer info!