Hoe we jouw visie op geluk PERMAnent gaan veranderen

Welkom op de BOOST blog. Voorlopig nog een blanco blad maar vanaf vandaag houden we je up-to-date met de laatste nieuwtjes uit de Positieve Psychologie en schrijven we over onze favoriete klassieke studies in dit onderzoeksdomein.

Hoe deze blog werkt: PERMA

Geïnspireerd door het laatste boek van de grondlegger van de Positieve Psychologie, Martin Seligman, zullen we op deze blog schrijven over de vijf dingen in je leven die leiden tot geluk. Positieve Emoties, Engagement (betrokkenheid), Relaties, Meaning (Betekenisgeving) en Achievement (prestaties) of korter: PERMA. Bij BOOST geloven we dat mensen informeren over de verbluffende bevindingen in het domein van Positieve Psychologie, een eerste stap is naar meer positiviteit in de wereld. Indien je geïnteresseerd bent in wat je op deze blog leest en je wil deze wetenschap toegepast zien op jouw leven, twijfel dan niet en contacteer ons voor een gratis intake-sessie.

 
Check deze blog voor wekelijkse updates over hoe je het aantal Positieve Emoties in je leven kan verhogen, hoe je ondersteunende en liefdevolle Relaties opbouwt, hoe je Betekenisgeving in je werk kan vinden en veel meer inzichten uit de wetenschap van positieve Psychologie.